неділя, 18 березня 2007 17:30

Депутат Куп"як збив машиною двох студентів

Депутат Львівської обласної ради від Конгресу українських націоналістів, член фракції "Наша Україна" 49-річний Іван Куп"як збив автомобілем "Хонда CRV" 19-річних студентів Львівської комерційної академії Івана Кутного та Івана Гладкого.

У ніч на п"ятницю, о 01.25 ночі, хлопці поверталися додому від товаришів — дивилися футбольний поєдинок "Шахтаря" проти іспанської "Севільї".

Студенти йшли тротуаром. Неподалік трамвайної зупинки на вул. Сахарова на них вискочив джип депутата.

— Водій порушив правила дорожнього руху, — розповідає 35-річна Світлана Добровольська, керівник прес-центру Львівської обласної ДАІ. — Він не зважив на знак "Об"їзд перешкоди".

Івана Гладкого з відкритим переломом носа доправили до Львівської обласної лікарні, Івана Кутного з переломом ноги госпіталізували до міської Лікарні швидкої допомоги. Батьки забрали хлопців додому відразу після надання їм медичної допомоги. За попередньою інформацією, до водія вони претензій не мають.

Іван Куп"як працює заступником начальника Мостиської митниці Львівської області. Наступного дня після аварії у його робочому кабінеті на дзвінок ніхто не відповідав. У приймальні повідомили, що Івана Петровича цього дня на роботі не було.

Слідчі з"ясовують, у якому стані Куп"як керував автівкою. На Львівщині депутата знають як мецената Наукової бібліотеки Львівського університету імені І. Франка.

Зараз ви читаєте новину «Депутат Куп"як збив машиною двох студентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути