Ексклюзиви
четвер, 02 серпня 2007 19:07

Четверо туристів добу голодували в горах

Дорогою на гору Говерла в Івано-Франківській області відстали від групи 17-річний Назар Кукаркін і 18-річна Ганна Макарчук зі Стрия Львівської області разом із 21-річними москвичами Михайлом Богдановим і Сергієм Жилковим.

Туристична група прибула з Кам"янця-Подільського Хмельницької області. Неподалік Вухатого Каменя на Чорногорському хребті їх застала сильна злива. За п"ять днів, які вони провели в горах, мобільні телефони розрядилися, зв"язку з рятувальниками туристи не мали.

Керівник групи Артем Швець, 21 рік, повів частину мандрівників у село Дземброня і звернувся по допомогу до Верховинського пошуково-рятувального пункту.

— Четверо рятувальників двома групами вирушили шукати туристів. Одні відправилися до Чорногорського хребта, інші — в район гори Дземброня, — розповідає помічник командира Івано-Франківського гірського-пошукового рятувального загону Мирослав Яворський, 58 років. — О шостій вечора загублених знайшли на Чуфровій полонині. Вони провели добу в горах без харчів, охляли. Добре, що хоч тепло вбралися.

Зараз ви читаєте новину «Четверо туристів добу голодували в горах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути