Ексклюзиви
четвер, 13 вересня 2007 07:07

Центральний автовокзал перенесуть на околицю

В Івано-Франківську ще навесні мали відкрити новий центральний автовокзал. Але додаткові площі для стоянки автобусів поблизу залізничного вокзалу досі порожні.

Водій приміського автобуса Іван Ципердюк, 50 років, каже, що на одній із площ, де мали облаштувати автобусну стоянку, будують житловий будинок.

— Вулицю Колійову вже давно ремонтують, для стоянки вона завузька, там ледве два автобуси розминуться, — розповідає водій. — На площі перед вокзалом порядок можливий, якщо заборонити зупинятися приватним перевізникам.

Перший заступник міського голови Володимир Швадчак, 46 років, розповів, що стоянку для автобусів облаштують на вул. Юність на околиці Івано-Франківська.

— Через два-три місяці на Привокзальній площі залишать лише маршрути міжобласного та міжнародного сполучення. Для місцевих рейсів створять три додаткові вокзали: на Пасічній, на Юності та на Мазепи.

Зараз ви читаєте новину «Центральний автовокзал перенесуть на околицю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути