четвер, 01 березня 2007 17:40

Безробітний побив міліціонера

26-річний рівнянин Олег Мосюк побив 36-річного дільничного інспектора Сергія Мруга в селі Річиця Гощанського району Рівненської області.

Увечері міліціонер із помічником зайшли до сільмагу купити цигарок. Біля каси сварилися двоє чоловіків. Один із них вилаявся, дільничний попросив його вийти з приміщення. Молодики перезирнулися, розрахувалися і пішли.

Міліціонери поїхали на чергування. Дорогою пробили колесо й зупинилися. Тільки-но вийняли запаску, як біля них став мотоцикл із молодиками з магазину. Зчинилася бійка. Мосюк кулаком ударив Мруга в обличчя. Зрештою нападники втекли.

Мруг викликав підмогу й помчав за ними. Мосюк зачинився вдома з рушницею в руках, погрожував, що застрелить кожного, хто зайде. Міліціонери вибили вхідні двері й скрутили його.

— Олег безробітний, любить ганяти з приятелем на мотоциклі. Під час обшуку в оселі знайшли чотири мисливські рушниці із затертими номерами та набої до них, мисливський ніж і 300 грамів меленої макової соломки, — каже інспектор обласного управління міліції Михайло Мельник.

Приятеля Олега Миколу відпустили.

Зараз ви читаєте новину «Безробітний побив міліціонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути