середа, 21 березня 2007 17:29

Батько і син Гаврилюки згоріли живцем

72-річний Андрій Гаврилюк та його 45-річний син Володимир згоріли у власній хаті в селі Неньковичі Зарічнянського району Рівненщини. Їхній будинок спалахнув минулої п"ятниці опівночі.

— Водоймища близько немає, довелося п"ять разів їздити по воду розбитими дорогами за два кілометри. Добре, хоч іскри не рознесло на сусідні хати, — розказує інспектор обласного МНС Микола Прокопчук.

На попелищі дерев"яної хати знайшли два обгорілі трупи — батько Андрій був на порозі, а Володимир біля вікна. Припускають, дім зайнявся через те, що син кидав недопалки на підлогу.

— То була бідова сім"я, — каже сільський голова Неньковичів Василь Свирид, 40 років. — Господарства не тримали. Андрієву пенсію пропивали за два тижні, а потім позичали гроші в сусідів. За старим Гаврилюком люди жаліють, а за Володимира чесно скажу: багато хто з полегшенням зітхнув, коли його не стало. Чоловік грозився, що заріже всіх, як поросят!

Володимир відсидів за вбивство — зарубав пенсіонерку сокирою. Наприкінці лютого повернувся з колонії — відсидів вдруге за підріз односельчанина. Дружина Андрія Гаврилюка Марія померла три роки тому.

Зараз ви читаєте новину «Батько і син Гаврилюки згоріли живцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути