Ексклюзиви
субота, 17 травня 2008 07:04

Батьки поїли самогоном немовля

24-річна Мар"яна та 28-річний Іван Завірачі з села Високе Монастириського району Тернопільської області постійно споювали сина Степана, 1 рік, самогоном. Мовляв, щоб добре спав.

Дитину сільський лікар привіз до районної лікарні в коматозному стані. Малюк був застудженим, виснаженим, майже сліпим і п"яним. Алкоголь уразив печінку. Через це здоровий хлопчик став інвалідом.

Мати майже не міняла пелюшки синові, від мокрого одягу в того загнила шкіра у складках.

10 років тому батьки Івана Завірача купили велику цегляну хату. Оселилися разом із молодятами. Зі школи Іван прислужував священикові на богослужіннях, не пив і не курив. Мар"яна була красунею, йшла на золоту медаль. Дев"ятикласницею вийшла заміж за Завірача, народила дівчинку Ольгу, нині їй 5 років. За два роки — хлопчика Миколу, 3 роки. Подружжя працювало на городі, жило на гроші батьків чоловіка, почало випивати.

Старші Завірачі три роки тому переїхали до Дрогобича, лишивши хату родині сина. Цього року навесні забрали двох онуків до себе.

Молоді жили на гроші, що держава щомісяця сплачує на новонароджену дитину.

За злісний недогляд за малюком прокурор Монастириського району порушив кримінальну справу, батьків можуть позбавити волі на три роки.

Зараз ви читаєте новину «Батьки поїли самогоном немовля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути