Ексклюзиви
понеділок, 02 квітня 2007 17:58

Багатодітній родині Ярошів подарували 10 тисяч гривень

Автор: фото: Віталій Грабар
  Переможців акцій ”Галицький лицар” нагороджували моделі агенції ”ОК’С Моделс”.  Менеджер Таня Бобак (ліворуч) і візажист-стиліст Емілія Худа (праворуч) готують дівчину, яка вийде на сцену
Переможців акцій ”Галицький лицар” нагороджували моделі агенції ”ОК’С Моделс”. Менеджер Таня Бобак (ліворуч) і візажист-стиліст Емілія Худа (праворуч) готують дівчину, яка вийде на сцену

Наталію та Юрія Ярошів із містечка Дубляни Жовківського району Львівської області минулої суботи відзначили премією в номінації "Громадський вчинок року" акції "Галицький лицар-2006". Подружжя взяло на виховання восьмеро сиріт.

Під час церемонії нагородження у Львівській опері представник "Кредобанку" вручив Ярошам 10 тис. грн.

— Гроші нам дуже потрібні, — каже Наталія Ярош, 37 років. — Останні місяці допомоги на дітей не отримували — в соцзабезі щось наплутали. У лютому ходила до народного депутата Петра Писарчука просити продуктів — не було що їсти. Авто "лада", яке на відкриття нашого будинку сімейного типу подарувала Спілка перевізників, за кілька місяців забрали. Сказали, що неправильно оформили документи.

На урочисту церемонію відзначення найдостойніших галичан приїхали громадські діячі, митці, науковці, бізнесмени Львівщини, Тернопільщини та Івано-Франківщини. Перед початком нагородження офіціанти в золотистих жакетах пригощали гостей шампанським.

— Як підете на фуршет, одяг заберіть. Як та інтелігенція збирається — до ночі мусимо сидіти, — тихо нарікає гардеробниця.

Ведучими були дві пари: модельєрка Оксана Караванська із музикантом Віктором Морозовим і співаки Лілія Ваврин та Юрій Цвєтков.

Попереднього переможця номінації "Король Галичини" 49-річного політолога Тараса Возняка просять передати корону наступникові.

— Я владарював три роки — в період виборів "Галицького лицаря" не проводили, не хотіли робити реклами, — Возняк усміхається і голосно оголошує нового монарха — 35-річну Наталію Балюк, головного редактора газети "Високий замок".

— Я просто шокована, — ніяковіє королева в зеленій шифоновій сукні до колін, коли їй одягають оздоблену камінцями корону. — Бачу, що й ви здивовані. Знаєте, "Галицького лицаря" треба сприймати з певною іронією — це ж шоу.

Ведучі оголошують достойників. Дівчата в червоних сукнях вручають їм грамоти та сувеніри: скляні камені із зображенням лицаря в обладунках.

За особисту мужність відзначають інваліда першої групи, 25-річну Роксолану Дзьобу, майстра спорту зі стрільби з лука. Жінка виходить на сцену в бежевій шифоновій блузі, спираючись на палицю. Присутні аплодують їй стоячи.

— У сім років я впала під поїзд, залишилася без ніг, — розповідає "ГПУ" Роксолана. — Зараз на протезах. Спортом зайнялася відразу після народження доньки. Еліні-Адріані вже п"ять років.

У найпрестижнішій номінації "Постать року" переміг отець Борис Ґудзяк. Його відзначили за розвиток Українського католицького університету та створення інтелектуального середовища. Ректора УКУ на церемонії не було — поїхав до Риму.

Зараз ви читаєте новину «Багатодітній родині Ярошів подарували 10 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути