Ексклюзиви
пʼятниця, 15 серпня 2008 07:06

Автомобіль в"їхав у школярів

Учні та вчителі Мостиської загальноосвітньої школи N2 на Львівщині у вівторок, 12 серпня, проводжали в останню дорогу десятикласника Максима Купрійчука, 15 років.

Опівночі з неділі на понеділок Максим із товаришами повертався з дискотеки. Домовилися разом провести додому 16-річну Юлію Олійник. На вул. Шістнадцятого липня несподівано у гурт школярів влетів автомобіль "мітцубісі", яким керував начальник штабу загону Державної прикордонної служби України 36-річний Андрій Бура. Подейкують, що водій заснув за кермом. Коли отямився, зупинив автівку та викликав "швидку".

Травмованих 16-річних Андрія Леуша зі села Крисовичі та Юлію Олійник  шпиталізували у Мостиську райлікарню. Дівчину уже перевели в загальну палату.

Купрійчук від черепно-мозкової травми та перелому хребта загинув ще до приїзду медиків.

— Ця дитина виховувалася у порядній родині, — розповідає 53-річна Євгенія Баран, учитель математики Мостиської школи N2. — Його мати працює музичним керівником у дитячому садку. Батько співає в міському оркестрі. Та Максим не успадкував від них таланту до музики. Він був добрим спортсменом, мав здібності до точних наук.

У Купрійчуків залишилося два старших сини: 29-річний Віктор та 25-річний Олег.

Зараз ви читаєте новину «Автомобіль в"їхав у школярів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути