Ексклюзиви
пʼятниця, 15 червня 2007 07:09

Артур Довжик півгодини простояв за вікном

3-річний Юрко Довжик закрив свого 7-річного брата Артура за вікном третього поверху гуртожитку на бульв. Дружби народів у Луцьку.

Діти залишилися вдома самі. Розважалися тим, що прив"язали до мотузки іграшку, кидали її у відчинену кватирку й затягували назад у кімнату. Якоїсь миті мотузка вислизнула з дитячих рук. Артур відчинив вікно, став на підвіконня, аби подивитися, куди впала цяцька. Тим часом Юрко зачинив вікно. Артур устиг вчепитися руками за кватирку. Просив брата відчинити, однак той не зміг.

Хлопчик простояв на підвіконні півгодини, доки його не помітили з вікон будинку навпроти.

— До дев"ятої ранку з десяток лучан зателефонували повідомити про цю подію, — каже інспектор обласного управління МНС Віталія Лукашевич. — На місце виїхали кілька автомобілів, а рятувальну операцію доручили Валентинові Онопрійчуку. Пожежник дістався до дитини драбиною. Спочатку заспокоїв Артура, потім насилу відірвав його руки від кватирки й підсадив хлопчика всередину.

Тим часом додому повернувся їхній безробітний батько Андрій. Відчинив двері, нагримав на дітей і наказав їм їхати до матері, продавщиці на Центральному ринку. Про ранкову подію Алла Довжик дізналася від заплаканих дітей. Жінка хоче розлучитися з чоловіком.

Зараз ви читаєте новину «Артур Довжик півгодини простояв за вікном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути