середа, 19 березня 2008 07:06

Ярослав Цісінський загинув через зсув ґрунту

16 березня у селі Ставчани Пустомитівського району Львівської області поховали 34-річного Ярослава Цісінського. Чоловіка засипало землею.

У п"ятницю він пообіцяв сусідові допомогти добути глину. Зранку пішли до самовільного кар"єру за селом. Ярослав спустився на глибину 3,5 м.

— Перед тим цілий день падав дощ, земля розмокла, — розповідає голова Ставчанської сільської ради Петро Панахид, 34 роки. — Коли Ярослав почав копати, на нього зсунувся ґрунт.

Односельці намагалися його врятувати, та не мали лопат. Чоловіки побігли до села, викликали "швидку" та міліцію. Ярослава витягнули з ями мертвим.

— Коли сказали його матері, вона знепритомніла, — згадує сусідка Цісінських Олександра Боднарчук. — Жінка перенесла тяжку операцію на серці.

Після розлучення з дружиною Ярослав виїхав на заробітки до Португалії. Нещодавно повернувся, та ще не встиг влаштуватися на роботу. Допомагав сусідам, доглядав хвору матір Стефанію Цісінську, 64 роки.

— Підтримував стосунки з однокласниками, колишньою дружиною, — веде далі Панахид. — Піклувався про доньку.

Зараз ви читаєте новину «Ярослав Цісінський загинув через зсув ґрунту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути