середа, 30 травня 2007 07:07

15 мільйонів гривень виграв пенсіонер

17 травня в головний офіс Української національної лотереї у Києві завітав дід з Тернопільської області — власник джек-поту у 15 млн 200 тис. грн. Чоловік постійно жартував, що йому й досі подобаються жінки. Проте місто, з якого приїхав, назвати відмовився. Як і своє ім"я та прізвище.

— Переможець навіть дружині та дітям не зізнався про виграш і про те, чому поїхав до Києва, — каже директор із маркетингу Української національної лотереї Єлисей Стратієнко, 36 років. — Гадаю, правильно зробив. Люди язикаті, обов"язково захочуть комусь похвалитися. А потім кожен зустрічний вважатиме, що ти мусиш із ним поділитися. Так і весь джек-пот можна розтринькати.

За словами переможця, коли по телевізору оголосили виграшні номери, він тихо заховав білет. Думав, помилився. Наступного дня ще раз перевірив і переконався, що джек-пот його. Довго приховувати мільйони пенсіонер не бажає.

— Планує подорожувати. Мріє побувати в Індії, США, Європі, а також побачити Ніагарський водоспад, — переповідає слова тернополянина Єлисей Стратієнко. — Можливо, роздасть гроші родичами, а собі лишить трішки — він щедра людина.

Чи гратиме в лотерею далі, дід іще не визначився. Каже, що є азартним, але без фанатизму. Завжди може пропустити кілька тиражів. Номери лотереї вибирав за власною методикою: закреслював дві останні цифри у роках народження родичів і знайомих.

Зараз ви читаєте новину «15 мільйонів гривень виграв пенсіонер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути