неділя, 26 серпня 2012 00:11

Краватка-метелик зав'язана вручну вважається трендом
14

Фото: Фото надані Тетяною Задлич

Краватка-метелик популярний аксесуар серед молоді. Сучасні модники комбінують цей аксесуар з різними стилями. Одягають у офіс на роботу, або на прогулянку чи вечірку.

"Краватку-метелик можна сміливо поєднувати з будь-яким одягом. У повсякденному житті можна носити з костюмом, майкою і джинсами. Цей аксесуар додасть стилю індивідуальності. Їх носять сміливі і впевнені у собі люди", - розповіла співвласниця бренду Churchill Тетяна Задліч. Вона з чоловіком створила власний бізнес. У столиці відкрили магазин краваток-метеликів, продають за 280 гривень.

"Сьогодні трендом вважається краватка-метелик зав'язана вручну – це самов'яз. Так можна додати легку недбалість краватці-метелику, або ж зав'язати вузол на свій смак. Раніше їх шили на гумці, або застібці", - розповіла вона.

"Деякі вважають, що краватка-метелик суто чоловічий аксесуар, але вони дуже помиляються. У нас купують порівну і чоловіки, і жінки", - розповіла Тетяна.

Краватку-метелик пошиту з вовни одягають у прохолодну погоду, з шовку - влітку, або весною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вишиті краватки захищають від пристріту

"Краватку-метелик можна одягти навіть на голу шию під сукню, або майку. Щоб не виглядати безглуздо, не рекомендуємо носити краватку-метелик і нагрудну хустку з однієї тканини. Влітку не радимо носити краватку-метелик пошиту з вовни. Для кожної тканини є свій сезон", - розповіла вона.

За дрес-кодом чорні краватки-метелики одягають до білої сорочки та такого ж кольору смокінга.

"Сучасний етикет диктує два правила. На запрошенні вказують "black tie" або "white tie". Це означає, що краватка-метелик має бути чорного, або білого кольору. За обох варіантів краватка повинна бути зроблена з шовку. Використовувати краватку-метелик інших кольорів дозволяється для напівофіційних прийомів. Кольорові можна поєднувати і з сорочками у клітинку, смужку або з іншим орнаментом", - зауважила Тетяна Задліч.

Майстрині виготовляють вироби лише з натуральних тканин.

"Яким би гарним не був би патерн тканини, але якщо вона ненатуральна, то ми з неї шити не будемо. Це політика нашого бренду. Тканини купуємо за кордоном, зупинилися на декількох фабриках з США, Італії, Франції та Великобританії", - розповіла вона.

Зараз ви читаєте новину «Краватка-метелик зав'язана вручну вважається трендом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути