пʼятниця, 08 жовтня 2010 00:09

За 10 років у "ВІА Грі" змінилися 12 вокалісток

Автор: фото з сайта www.tsn.ua
  Учасниці гурту ”ВІА Гра” Єва Бушміна (ліворуч), Надія Мейхер (посередині) та Альбіна Джанабаєва після концерту в столичному палаці ”Україна”
Учасниці гурту ”ВІА Гра” Єва Бушміна (ліворуч), Надія Мейхер (посередині) та Альбіна Джанабаєва після концерту в столичному палаці ”Україна”
"Із гурту "ВІА Гра" вийшло багато талановитих співачок, артисток, телеведучих і домогосподарок, - каже продюсер Костянтин Меладзе, 47 років, про колишніх учасниць групи. - Кілька разів я помилявся, коли брав дівчат у колектив, але теперішній склад мене цілком задовольняє". Цьогоріч "ВІА Гра" відзначає 10-річчя від дня заснування. 11 листопада у столичному палаці "Україна" виступить із сольним концертом. На сцену вийдуть колишні учасниці - співачки Світлана Лобода, Віра Брежнєва та Альона Вінницька.

- На концерті будуть виступати лише артистки, які побудували вдалі сольні кар'єри, - говорить Меладзе. - Інших учасниць не можу назвати успішними. Вони можуть зібратися хіба що на мій похорон.

За 10 років у гурті працювали 12 артисток.

- Деякі з них гарно співали, але обрали інший шлях. Прекрасний голос мала Тетяна Найник. Зараз вона у модельному бізнесі. Христина Коц-Готліб прославила Україну на конкурсі "Міс Всесвіт". У складі гурту вона взяла участь тільки у трьох концертах. Потім ми зрозуміли, що їй краще ходити подіумом, і звільнили її. Анна Сєдокова цього року вперше за шість років на сцені дасть сольний концерт.

Зараз у складі "ВІА Гри" виступають Надія Мейхер, Альбіна Джанабаєва та Єва Бушміна. 28-річна Надія Мейхер працює в гурті від дня заснування.

- Я народилася у селі Збручівка на Хмельниччині, - розповідає. - Там не бачила жодних перспектив. 2000-го переїхала в Київ. Меладзе мене помітив. Спочатку був дуже суворим. Накладав на нас штрафи, багато чого забороняв. Та коли я завагітніла, зрозумів, що це марно. Думаю, ще довго співпрацюватимемо.

Альбіна Джанабаєва, 31 рік, прийшла до групи 2004-го. До Києва приїхала 1996 року з російського Волгограда. Закінчила Гнесінське музичне училище.

- Я ходила на всі кастинги і проби. Деякий час працювала у театрі, в антрепризі. Потім бек-вокалісткою у Валерія Меладзе. Там мене помітив Костянтин.

Єву Бушміну, 21 рік, взяли в колектив цього року після участі у проекті "Фабрика зірок".

- Я була фанаткою гурту, - розказує Бушміна. Вона сидить між продюсером гурту Дмитром Костюком і Альбіною Джанабаєвою. Постійно куйовдить волосся, закриває підборіддя коміром светра. - Коли була малою, не відходила від телевізора. По ньому постійно крутили кліп "Попытка №5". Ми з мамою обожнювали його. Найбільше нам подобалася Надя Мейхер. Татові не дозволяли на неї дивитися, а то закохався б.

Єва обіймається з Надією, голосно сміється, закриває волоссям обличчя, потім різко відкидає його на плечі.

- Рейтинг гурту піднявся 2003 року, коли в гурті були Мейхер, Брежнєва та Сєдокова, - говорить Меладзе. - Ми тоді ввійшли в першу десятку артистів СНД. Тепер наші дівчата - найпопулярніші виконавці в Росії. 2011-го дамо там величезний концерт.

Кажуть, виступ "ВІА Гри" на корпоративі коштує 40 тис. євро

Зараз ви читаєте новину «За 10 років у "ВІА Грі" змінилися 12 вокалісток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути