Ексклюзиви
понеділок, 30 серпня 2010 17:51

Компартію пограбували підлітки

Компартію пограбували підлітки

У Херсоні четверо підлітків пограбували обком КПУ.

Як повідомили у прес-службі Управління МВС України в області, 25 серпня до міліції звернувся 30-річний місцевий житель, який повідомив, що вночі невідомі, пошкодивши віконні грати, проникли до приміщення Херсонського обласного комітету Комуністичної партії України та викрали два системні блоки до комп"ютерів, рідкокристалічний монітор, ноутбук, а також сейф з відомчими документами і двома печатками обласного бюро ЛКСМУ.

У ході розслідування працівниками міліції відпрацьовувалася й версія, що злочин скоєно з політичних мотивів.

Проте у поле зору оперативників потрапила група з чотирьох 15-16-річних підлітків. Вони зізналися у скоєному і розповіли, де зберігається викрадене. Частина речей знаходилася у кожного вдома, решту вони сховали у трансформаторній будці. Сейф, не змігши відчинити, підлітки скинули у Дніпро. Тому укладено домовленість з водолазами про проведення пошукових робіт.

Двох неповнолітніх затримано у порядку ст. 115 Кримінально-процесуального кодексу України. Їм пред"явлено обвинувачення за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, якою передбачено позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Компартію пограбували підлітки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути