понеділок, 16 серпня 2010 14:20

На Рівненщині втопився головний чиновник по виборах в області

 

Учора з озера Нобель поблизу однойменного села в Зарічненському районі підняли тіло 40-річного Едуарда Дроздика. Чоловік очолював обласну територіальну-виборчу комісію.

Нещасний випадок стався в неділю по обіді. Едуард Семенович приїхав до озера відпочити на вихідні.

"Його жінка родом з сусіднього села Кутин. Загиблий та його швагро приїхали мотоциклом, були удвох. Мабуть, відпочивали на березі, а потім полізли у воду. Як сталося, що Дроздик втопився – не знаємо. Дивно, що ніхто не встиг його порятувати, бо на озері відпочивають сотні людей з усієї області", - каже голова сільради Степан Креневич.

Нобель – найбільше озеро області, має площу 493 га. Вода у ньому завжди холодна, узимку рідко замерзає повністю. Глибина озера – до 30 метрів.

"Там, де Дроздик зі швагром купалися – достатньо глибоко, метрів з 17 буде. Є сильна крижана течія. Не раз таке бувало, що людей судоми чіпали у воді", - додає Степан Креневич. – "За місяць до цього на тому місці мало не втопилися батько з сином – каталися на човні".

Тіло Едуарда Дроздика знайшли місцеві жителі. Його поховають сьогодні у селі Франики Камінь-Каширського району Волинської області, де народився загиблий.

Едуард Дроздик очолював обласну ТВК з 2006-ого року. До цього 4 роки працював начальником міського відділу у справах сім"ї та молоді. Був одружений, виховував сина та доньку.

За минулі вихідні на Рівненщині утопилося шестеро людей.

Наприкінці липня у Донецькій області 14-річна дівчинка врятувала хлопчика, який тонув, але сама загинула у водоймі.

16 травня в обід 17-річний Андрій Копач на одеському пляжі "Аркадія" врятував 20-річну Альбіну Самсутдінову, яку хвиля змила з пірсу.Сам хлопець не зміг виплисти.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині втопився головний чиновник по виборах в області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути