Ексклюзиви
неділя, 01 серпня 2010 12:14

Миколу Мозгового везуть відспівувати в Печерську Лавру (ФОТО)

Сьогодні ховають українського композитора й співака Миколу Мозгового. 30 липня у нього зупинилося серце на 63-у році життя.

Громадська панахида почалася в палаці "Україна". Микола Петрович останні 5 років працював директором цього закладу. Труну встановили в фойє. Біля гробу на стільцях сиділи дружина покійного Віолета Мозгова, донька Олена, онуки.

До палацу люди почали під"їжджати з 9.00. Серед присутніх - Іво Бобул, Віталій Білоножко з дружиною, Іван Попович, Ігор Ліхута, Наталія Могилевська, Анжеліка Рудницька, Віталій Козловський, Олександр Бригинець, Дмитро Гордон.

О 9.30 на сірому бусі з букетом квітів приїхав міністр культури Михайло Кулиняк..

О 11.30 труну з тілом почали виносити на вулицю. Присутні почали плескати. Попереду 4 дівчат у чорному несли на червоних подушках нагороди Миколи Мозгового. Шестеро чоловіків несли труну з тілом. Для процесії зробили коридор з траурних вінків. Серед них - вінки від президента України й прем"єр-міністра.

Труну поставили до чорного катафалку "мерседес". Процесія прямує до Печерської лаври. Миколу Петровича відспівуватимуть в Успенському соборі. Туди ж під'їхав екс-зать Миколи Мозгового - співак Олександр Понамарьов.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Миколу Мозгового везуть відспівувати в Печерську Лавру (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути