Ексклюзиви
вівторок, 15 червня 2010 12:49

Українці не хочуть відпочивати у Криму

Українці не хочуть відпочивати у Криму

За даними Голови Верховної Ради Криму Володимира Константинова, на тлі очікуваного збільшення числа російських відпочиваючих на півострові намітилася тенденція до скорочення кількості українських курортників, передає "Е-Крым".

Як повідомила прес-служба кримського парламенту, за оцінкою Константинова, якщо цього року ситуація з туристами з Росії може покращати у зв"язку з укладанням "проривних домовленостей" між Україною і Російською Федерацією, то "український ринок явно просів".

Під час відвідин Коктебелю глава кримського парламенту відмітив, що, не дивлячись на вже наявну велику кількість російських заявок, навіть це курортне селище не може забезпечити повну завантаженість впродовж всього курортного сезону. У цьому, за словами Володимира Константинова, полягає одна з головних проблем рекреаційної сфери Криму. "Ми, кримчани, балувані. Звикли, що все одно до нас їдуть. А сьогодні Крим далеко не так привабливий для туристів, як в минулі часи. І виїжджати виключно на природних і кліматичних умовах у півострова вже не вийде", - заявив спікер.

На його думку, сьогодні кримським курортам необхідний ефективний маркетинг. "Треба добре подумати, чим заманювати людей і як", - підсумував він.

Зараз ви читаєте новину «Українці не хочуть відпочивати у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

154

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути