вівторок, 01 червня 2010 16:30

Найтовстіший китаєць розповнів до 230 кілограмів (ФОТО)

Найтовстішого мешканця Китаю Ліанга Йонга поклали до лікарні.

30-річний чоловік при зрості 1 м 58 см важить близько 230 кілограмів. Чоловік занесений до Книги рекордів Гіннеса як найтовстіший китаєць.

Йонг страждає на ожиріння з 1998 року. Відтоді чоловік перепробував безліч методик, безуспішно намагаючись позбутись від зайвої ваги. Останнім часом стан його здоров'я значно погіршився. Минулого тижня чоловіка поклали у відділення інтенсивної терапії лікарні міста Чонгкінг.

Лікарі відзначають, що позитивні зміни у стані  здоров'я китайця не спостерігаються. За словами медиків, їм непросто працювати з таким незвичним пацієнтом. Медичним приладам складно вимірювати фізичні показники його тіла  і не можуть знайти судини китайця.

Два роки тому лікарі обіцяли Йонгу допомогти за 2 роки позбутися 100 зайвих кілограмів. А коли його вага не перевищуватиме 110 кг, хірургічним шляхом прибрати всю зайву шкіру. Як бачимо, із поставленим завданням медики не впорались.

Китаєць заробляє собі на життя розважанням публіки. Проте великого прибутку ці шоу не приносять

На надмірну вагу або ожиріння страждають більше 20 відсотків дорослих мешканців Китаю. На думку вчених, основними причинами епідемії ожиріння, що загрожує Китаю, є урбанізація і все більша популярність європейської кухні.

Gazeta.ua за матеріалами Reuters

Зараз ви читаєте новину «Найтовстіший китаєць розповнів до 230 кілограмів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути