Ексклюзиви
неділя, 25 квітня 2010 11:20

Вантажівка збила сім ветеранів на параді у Мельбурні

Вантажівка збила сім ветеранів на параді у Мельбурні

Сім ветеранів-учасників військового параду з нагоди Дня пам"яті загиблих у військових конфліктах були збиті сьогодні автомобілем у центрі австралійського міста Мельбурн

Вантажівка часів Другої світової війни, яка також брала участь у параді, раптово прискорилася і наїхала на ветеранів бойових дій у віці від 70-ти до 80-ти років. Четверо з них отримали важкі травми черевної порожнини та ніг, троє - легкі порізи і травми. Всіх постраждалих доставили у лікарню.

Як розповів один з очевидців трагедії, "сцена була жахлива, чотири або п"ять чоловік були протягнуті під вантажівкою". За попередніми даними, причиною події стала технічна несправність автомашини.

В Австралії та Новій Зеландії сьогодні відзначають День пам"яті загиблих у військових конфліктах. Дата приурочена до 95-річчя висадки армійського австралійсько-новозеландського експедиційного корпусу на турецький півострів Галліполі. У найбільших містах до військових меморіалів покладаються вінки, проходять церковні служби і військові паради.

ИТАР-ТАСС

Зараз ви читаєте новину «Вантажівка збила сім ветеранів на параді у Мельбурні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути