четвер, 15 квітня 2010 14:56

Київська митниця конфіскувала контрабандний літак з Арабських Еміратів

Київська митниця конфіскувала контрабандний літак з Арабських Еміратів

Київська регіональна митниця конфіскувала літак Ан-72 вартістю 5 млн. грн., подальша доля якого вирішуватиметься у судовому порядку.

Як повідомили у прес-службі Державної митної служи України, Київська регіональна митниця в рамках угоди, укладеної між компанією з Арабських Еміратів та столичним авіаційним заводом, оформила вантаж – літак Ан-72-100 цивільної авіації, який прибув на територію України для ремонту.

Згодом до Держмитслужби України із заявою звернулося російська компанія щодо проведення митного оформлення зазначеного літака, яка у документах була заявлена як його одержувач.

Але українські митники з"ясували у російських колег, що такої фірми як учасника зовнішньоекономічної діяльності в Росії не існує.

Таким чином, констатують в Держмитслужбі, зазначений літак був заявлений до переміщення через кордон України з наданням митному органу документів, які містять неправдиві дані про одержувача вантажу.

У зв"язку з порушенням митних правил літак вартістю майже п"ять млн. грн. вилучений, а його подальша для вирішуватиметься у судовому порядку.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Київська митниця конфіскувала контрабандний літак з Арабських Еміратів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути