Ексклюзиви
четвер, 18 лютого 2010 17:10

Перед приїздом Медведєва розтрощили плакат "Ждем тебя, веселый гном"

Перед приїздом Медведєва розтрощили плакат "Ждем тебя, веселый гном"

В Омську в день приїзду президента Росії Дмитра Медведєва прибрали афішу вистави "Ждем тебя, веселый гном".

Вона була розташована на шляху кортежу глави держави. За свідченням очевидців, афішу дитячої казки прибрали мало не сокирами з блискавичною швидкістю. Можливо через те, що Дмитро Медведєв - чоловік, невисокий на зріст, - міг сприйняти це на свій рахунок, ділиться міркуваннями омський журналіст Андрій Захар"їн.

Напередодні приїзду президента в Омськ з одного з рекламних щитів зник також Володимир Путін. Потім Путіна повернули, а у відставку пішли три високопоставлених обласних чиновники.

Співробітникам магазинів, розташованих уздовж дороги, де повинен був пройти Медведєв, також було рекомендовано не виставляти рекламні щити.

Журналіст відзначає, що візит Дмитра Медведєва до Омська супроводжувався безпрецедентної закритістю і небувалими заходами безпеки.

У серпні минулого року перед візитом прем"єра Володимира Путіна на Ванкорське родовище в Красноярському краї районна адміністрація винищила всіх комарів і мушок. А в Кірові перед візитом президента Медведєва в асфальт закатали діючий залізничний переїзд, який проходить через трасу, по якій мав проїхати кортеж.

Новый Регион

Зараз ви читаєте новину «Перед приїздом Медведєва розтрощили плакат "Ждем тебя, веселый гном"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути