Ексклюзиви
пʼятниця, 12 лютого 2010 08:36

Дизайнер Александр МакКвін повісився через матір?

Дизайнер Александр МакКвін повісився через матір?

Відомий британський дизайнер Александр МакКвін наклав на себе руки на тлі важкої депресії, в якій він перебував після смерті матері. Таку версію самогубства модельєра, знайденого повішеним 11 лютого, висувають британські таблоїди.

Про смерть своєї матері Джойс МакКвін повідомив в своєму мікроблозі на сервісі Twitter 3 лютого. Пізніше він написав читачам, що, не дивлячись на втрату матері, "життя продовжується". Проте протягом наступних днів дизайнер залишив в своєму мікроблозі декілька повідомлень, з яких журналісти зробили висновок про важкий емоційний стан МакКвіна, відзначає The Sun.

Так через чотири дні, відзначає The Daily Mail, дизайнер сам зізнався, що дуже важко переносить смерть матері, і подякував друзям за підтримку. Тоді ж він написав, що цей тиждень був "з біса жахливим" і зізнався, що йому необхідно якимось чином привести себе в порядок і продовжити роботу.

Британська преса відзначає, що МакКвін підтримував близькі стосунки з матір"ю і вважав її своїм кращим другом. У 2004 році в одній з газет з"явилося інтерв"ю МакКвіна, в якому він відповідав на питання своєї матері. На питання Джойс про найбільший страх його життя МакКвін відповів: "Померти раніше за тебе".

Крім того, нагадують британські газети, в 2007 році наклала на себе руки близька подруга дизайнера журналістка Ізабелла Блоу. Її смерть тоді стала великим потрясінням для МакКвіна.

Тіло 40-річного МакКвіна було знайдене в його власному будинку на Грін-стріт в Лондоні в четвер, 11 лютого. Офіційні причини смерті поки не оприлюднені. На місці події працюють співробітники Скотланд-Ярду, яким належить встановити всі обставини смерті модельєра.

МакКвін пішов з життя за тиждень до початку Тижня високої моди в Лондоні, де повинен був пройти його показ. У березні на Тижні моди в Парижі повинна була бути продемонстрована його нова колекція. Крім того, на 11 лютого був запланований показ Александра МакКвіна в Нью-Йорку. Цей захід був скасований.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Дизайнер Александр МакКвін повісився через матір?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути