вівторок, 01 вересня 2009 17:20

У Качинського звинуватили Туска в проросійській політиці

У Качинського звинуватили Туска в проросійській політиці

"Найважливіші питання, що відрізняють точки зору Польщі та Росії, не були вирішені" - так зустріч Дональда Туска і Володимира Путін оцінює представник пропрезидентської партії Польщі "Право і справедливість" Павел Коваль.

В інтерв"ю він підкреслює, що будівництво Північно-Європейського газопроводу незабаром буде фактом, а питання Катині вже роз"яснили історики.

"Це відбулося давно. Історики будуть розглядати те, що вже давно вивчено. Навіщо нам така заява?" - запитує Павел Коваль.

Також критикує уряд Туска за "бездіяльність" у справі будівництва Північно-Європейського газопроводу. "Такі російські інвестиції завдають шкоди польській економіці та екології. Але скоро почнеться його будівництво", каже він.

Він також звернув увагу на теплі слова Путіна на адресу уряду Туска. "Це частина політики Путіна, він хотів би подякувати Кабінету міністрів, який проводить сприятливу для нього політику," - стверджує політик.

Під час спільної конференції, польський та російський прем"єр-міністри спільно запевнили, що хочуть "ретельно з"ясувати" обставини різанини в Катині, і тоді суспільства обох країн дізнаються "об"єктивну істину без політичної пропаганди", нагадує Dziennik.

Зараз ви читаєте новину «У Качинського звинуватили Туска в проросійській політиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути