пʼятниця, 20 лютого 2009 16:44

Черновецький виставляє художніх гімнасток на вулицю

Черновецький виставляє художніх гімнасток на вулицю

Член президії Федерації гімнастики України Ірина Дерюгіна заявляє про можливий зрив поїздки української збірної з гімнастики на майбутні змагання 5-ти етапів Кубка світу.

"На березень місяць у комітеті гімнастики грошей немає. Більшість спортсменів їздить за свій рахунок, за рахунок батьків, і, фактично... можна вже казати про зрив поїздок на Кубок світу", - сказала вона на прес-конференції у п"ятницю в Києві.

Крім того, Дерюгіна заявила про критичний стан київської міської школи гімнастики, що фінансується зі столичного бюджету, повідомляє Інтерфакс-Україна.

За її словами, національна збірна тренуються в Жовтневому палаці в Києві, який орендується у Федерації профспілок України.

"І вже два місяці не здійснюється проплата по оренді залу владою міста", - відзначила Дерюгіна.
При цьому вона підкреслила, що в 2008 році заборгованість по проплаті за оренду залу "висіла" над гімнастками більше 6 місяців.

"Спасибі, що хоча б у грудні загальними зусиллями місто все-таки розрахувалося", - сказала тренер.

За словами Дерюгіної, столична влада нещодавно зібрала керівників Київської міської школи гімнастики і представників Федерації і "нам повідомили, що оплата буде здійснюватися за зовсім новим методом".

"Батьки усе будуть оплачувати. Усі гроші будуть збиратися і віддаватися в бюджет міста, а потім 50% - школам і 50% - для бабусь", - відзначила Дерюгіна, додавши, що діти будуть просто виставлені на вулицю.

"Це не дорого коштує. Буде набагато дорожче, коли діти вийдуть на вулицю і залишаться там. І це пряма задача міста - забезпечити дітей усім необхідним для занять спортом. Ці (спортивні) школи дуже потрібні місту", - відзначила Дерюгіна.

Інтерфакс-Україна, Сhampion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Черновецький виставляє художніх гімнасток на вулицю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути