Ексклюзиви
вівторок, 10 лютого 2009 15:36

Черновецький за $6,5 тисяч обрав наречену для Довгого

Черновецький за $6,5 тисяч обрав наречену для Довгого
Київський міський голова Леонід Черновецький стверджує, що на організації і проведенні суботніх скачок на іподромі особисто він "втратив" велику суму грошей. Про це він сказав в інтерв"ю журналістам.

"Зі скачками трапилося непорозуміння. Особисто я багато мільйонів гривень - зараз ми підраховуємо - втратив. Ми двічі преміювали за мій рахунок людей, які виграли на скачках. 100 тис. доларів і 100 тис. гривень. Вийшло так, що я їх (призи) оголосив", - пояснив мер журналістам.

100 тис. доларів виграв киянин Юрій Дранюк. Він угадав послідовність, у якій фінішували перші троє коней у першому ж змаганні. Черновецький і його дружина Аліна Айвазова особисто вручали переможцеві пакет 100-доларових купюр. Дранюк розповів журналістам, що виграв випадково, переконував, що не є підставною особою.

Окремо, за його словами, грошовий приз днями буде вручений і переможцеві в собачих перегонах, які також відбулися в суботу на іподромі.

"Там 5 або 7 людей взяли участь і 100 тис. грн. заробили. Зараз відпрацьовується програмне забезпечення. Ніхто туди втрутитися не зможе. Днями ви отримаєте того щасливчика, що виграв", - розповів Черновецький.

За його словами, багато хто хотів свої виграні гроші залишити. Наприклад, подруга його дочки Христини, як сказав Черновецький, залишила 6,5 тис. доларів. "Я хочу їй виграш повернути, але вона категорично відмовляється. Їй 26 років... Я її рекомендуватиму Олесю (секретареві Київради Олесю Довгому) як наречену", - додав мер.

Черновецкий знову запросив всіх на іподром в наступну суботу, 14 лютого, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький за $6,5 тисяч обрав наречену для Довгого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути