понеділок, 04 лютого 2008 16:28

"Ні на секунду не сумніваюся у перемозі над Кличком"

"Ні на секунду не сумніваюся у перемозі над Кличком"

Чемпіон світу за версією WBO Султан Ібрагімов напередодні об"єднувального поєдинку з українським боксером Володимиром Кличком поділився своїми очікуваннями від бою.

- Поза всяких сумнівів, даний бій зараз можна охарактеризувати як найголовніший поєдинок у моїй спортивній кар"єрі. Володимир на даний момент найнебезпечніший і найсильніший суперник з решти чемпіонів світу. Я дуже серйозно готуюся до цього поєдинку. Але, думаю, найголовніші бої у мене ще попереду. Хоч і зараз ні на секунду не сумніваюся у своїй перемозі. А інакше навіщо виходити на ринг?

- Володимир у своєму недавньому інтерв"ю заявив, що не думає про проведення всіх відведених на бій 12 раундів. Якої ви думки з цього приводу?

- Особисто я готовий до будь-якого розвитку подій, зокрема, готовий пройти всю дистанцію в 12 раундів. Тож я на відміну від Кличка не хочу загадувати наперед. Усе побачимо в рингу. Хоча, звичайно, я використовуватиму будь-яку можливість завершити поєдинок достроково.

- У вас є певна тактика на бій з Кличком?

- Тут ніякого секрету немає. Якщо говорити у загальному, я збираюся використовувати всі свої переваги. Це перш за все швидкість, часті рухи головою, корпусом, знання того, в який момент потрібно підвищити темп бою, а коли збити його.

- У вас є рецепт перемоги над Володимиром Кличком?

- Звичайно, є. Уже зараз є певна тактика на поєдинок. Але самі розумієте, до бою не говоритиму про це.

- Деякі недоброзичливці стверджують, що у разі поразки ви можете завершити свою спортивну кар"єру, оскільки на вас значний вплив має сім"я.

- Дійсно, мої рідні дуже переживають за мене з цього приводу. Але я хочу сказати, що, по-перше, я навіть не допускаю того, що можу програти, і, по-друге, як би не завершився мій поєдинок проти Кличка, я не збираюся залишати професійний бокс. Раніше моєю метою було стати чемпіоном світу. Це завдання я успішно виконав. Зараз у мене з"явилася можливість стати абсолютним чемпіоном світу. І цей шанс я не збираюся марнувати.

Газета.ru

Зараз ви читаєте новину «"Ні на секунду не сумніваюся у перемозі над Кличком"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути