Ексклюзиви
субота, 26 січня 2008 16:48

Маркевич тренуватиме "Металіст" до 2013 року

Маркевич тренуватиме "Металіст" до 2013 року
Сьогодні в прес-центрі стадіону "Металіст" відбулася прес-конференція, в якій взяли участь президент клубу Олександр Ярославський,  віце-губернатор Харківської області Сергій Стороженко,  голова Харківської облради Василь Салигін, новообраний гендиректор "Металіста" Сергій Волик і головний тренер харківської команди Мирон Маркевич.

Головною подією зустрічі було продовження контракту клубу з Мироном Маркевичем, який відповідно до підписаного документу продовжить тренувати команду як мінімум до середини 2013 року.

У своїй промові Мирон Маркевич заявив: "Я ні на хвилину не сумнівався, підписувати контракт чи ні, тому що люблю місто, люблю вболівальників. Нам вдалося створити конкурентоздатну команду. Але головне навіть не це, а те, що наш президент і клуб під його керівництвом рухаються вперед. Саме тому я погодився продовжити контракт на такий чималий термін".

Football.ua
Зараз ви читаєте новину «Маркевич тренуватиме "Металіст" до 2013 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути