субота, 12 січня 2008 16:36

Єхануров до кінця року переведе ВМС на професійну основу

 Єхануров до кінця року  переведе ВМС на професійну основу

Міністр оборони України Юрій Єхануров заявляє, що перспективний план переходу на комплектування армії за контрактом до кінця 2010 року готовий і для цього буде потрібно 49,6 млрд грн.

Як повідомляє прес-служба Міноброни, Ю.Єхануров, виступаючи в суботу в Національній академії оборони перед учасниками методичної військово-стратегічної гри, відзначив: "Вже підготовлений Перспективний план переходу Озброєних сил в Україні на комплектування військовослужбовцями за контрактом, що передбачає, що ми здатні організаційно, як управлінці, забезпечити перехід Озброєних сил на професійну основу до 31 грудня 2010 року. Але ціна питання - 49,6 мільярдів гривень".

За словами міністра, перспективним планом по роках, з кожної військової частини розписано "хто і що повинен робити".

Як відзначив Ю.Єхануров, на поточний рік для Військово-морських сил України поставлено завдання до кінця року повністю перейти на професійну основу.

"Це означає, що у ВМС будуть направлені відповідні фінансові і матеріальні ресурси", - сказав Ю.Єхануров.

Крім того, за його словами, на100% рівень комплектування контрактниками до кінця року роки повинні перейти війська зв"язку Озброєних сил України.

Міністр також повідомив, що президент країни, верховний головнокомандуючий ознайомлений з перспективним планом. "А в середу, 16 січня, ми повинні викласти вищому керівництву держави всі ті проблеми, що стоять перед українською армією: що потрібно вирішити найближчим часом?", - сказав Ю.Єхануров, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину « Єхануров до кінця року переведе ВМС на професійну основу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути