Ексклюзиви
четвер, 10 січня 2008 13:33

"Тимошенко піде в президенти і конкуруватиме з Януковичем"

"Тимошенко піде в президенти і конкуруватиме з Януковичем"
Колишній Президент, один з лідерів Соціал-демократичної партії України (об"єднаної) Леонід Кравчук прогнозує основну конкуренцію на виборах Президента між лідером Партії регіонів Віктором Януковичем і прем"єр-міністром Юлією Тимошенко.

Про це він сказав в інтерв"ю газеті "День".

Кравчук зазначив, що відповідно до соціологічних опитувань, до трійку лідерів президентських перегонів увійдуть Янукович, Тимошенко й Президент Віктор Ющенко.

"Якщо всі вони троє підуть на вибори, то, я думаю, на фініш вийдуть Янукович і Тимошенко", - сказав він.

При цьому політик звернув увагу на недавні заяви депутата Верховної Ради від фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Романа Зварича про те, що нібито Тимошенко готова відмовитися від участі в цих виборах.

"Але про це говорить Зварич, а хто чув публічну заяву від Юлії Тимошенко? У будь-якому разі, ніхто не має права заборонити брати участь у виборчій кампанії Тимошенко", - сказав він.

Кравчук звернув увагу на те, що в результаті виборів Ради-2007 Блок Юлії Тимошенко одержав значно більшу підтримку, ніж в 2006 році, тоді як ПР і НУНС (пропрезидентський блок) зменшили свої показники популярності серед виборців.

"Я вважаю, що таку хвилю підтримки, яку сьогодні має Юлія Володимирівна, мав Віктор Андрійович (Ющенко) в 2004 році, коли був Майдан", - зазначив він.

Тимошенко не має наміру брати участь у виборах Президента у разі збереження єдності команди демократичних сил, які підтримують Президента Віктора Ющенка.

Голова фракції Партії регіонів у Верховній Раді, колишній прем"єр-міністр Віктор Янукович прогнозує конкуренцію між Ющенком й Тимошенко перед президентськими виборами, пише газета "День".

Зараз ви читаєте новину «"Тимошенко піде в президенти і конкуруватиме з Януковичем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути