Ексклюзиви
четвер, 03 січня 2008 10:36

В Азовському морі затонув болгарський суховантаж: 2 моряки загинули

В Азовському морі затонув болгарський суховантаж: 2 моряки загинули
Болгарський суховантаж "Ванесса", на борту якого знаходилися 11 людей, затонув у Азовському морі, де напередодні було оголошено штормове попередження.

Російський буксир "Меркурій", що прибув у Азовське море, виявив тіла двох моряків, що ймовірно були членами екіпажу затонулого судна, повідомили в адміністрації порту "Кавказ".

Як повідомлялося раніше, моряки і лоцман покинули судно і в гідрокостюмах перебували у відкритому морі. Судно, що зазанало лиха, знаходиться приблизно в 30 морських милях від Керченської протоки на розділовій смузі російських і українських вод, передає "Интерфакс".

Як відзначив співробітник порту, судно, що знаходиться недалеко від зони лиха, виявило, заздалегідь, трьох моряків і пліт з однією людиною. Проте в даному районі сильний шторм. "Підняти або просто визначити живі люди чи ні - немає можливості", - додало джерело.

"На сухогрузі зірвало фальш-борт. Коли на допомогу морякам підійшли члени екіпажів двох судів "Тімус" і "Кольпа", вони побачили, що на сухогруз поступає вода, проте не змогли узяти людей на борт із-за сильного хвилювання морить і штормового вітру до 22 метрів в секунду", - повідомив представник управління МНС Росії по Краснодарському краю. За його словами, для порятунку людей вийшли два судна - "Задорожний" і "Меркурій".

В даний момент в район лиха рухаються рятувальні судна. Морський сухогруз "Ванесса" виходив з Бердянська в Керченську протоку.
Зараз ви читаєте новину «В Азовському морі затонув болгарський суховантаж: 2 моряки загинули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути