Ексклюзиви
пʼятниця, 28 грудня 2007 13:05

Путіну пропонують присвоїти звання Героя Росії

Путіну пропонують присвоїти звання Героя Росії

Ініціативна група, в яку входять: Герой Радянського Союзу, генерал армії В.Варенніков; Двічі Герой Радянського Союзу, маршал авіації А.Єфімов; Герою Російській Федерациі, генерал-лейтенант В.Шаманов і Двічі Герой Радянського Союзу, маршал авіації В.Долгіх, пропонує присвоїти нинішньому президентові РФ Володимиру Путіну звання "Герой Россії", а також нагородити його орденом "За заслуги перед Вітчизною" Першого ступеня. Відповідна заява для преси надійшла в редакцію NEWSru. 27 грудня 2007 року.

Заява написана від імені  "Міжнародної Ліги захисту людської гідності і безпеки".

У документі сказано про те, що В.В. Путін протягом восьми років на посаді Президента Російської Федерації фактично зробив героїчний вчинок. І народ зобов"язаний гідно оцінити його перебування на посту Президента країни.

Вже у 2000 р. В.В. Путін зробив все, щоб припинити руйнівні процеси, які розвивалися у країні. У подальші роки він максимально укріплював державні структури і вертикаль влади. Такі дії у результаті привели до стабілізації обстановки в Росії. Починаючи з 2004 р. вже починається підйом економіки і обороноспроможності країни, хоча країна ще перебувала у важкому стані. Але останні стратегічні національні програми, оголошені Президентом в соціальній, економічній і оборонній сферах, виявилися вирішальним, переломним етапом для початку відродження величі нашої Вітчизни, повідомляє NEWSLAND.

Зараз ви читаєте новину «Путіну пропонують присвоїти звання Героя Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути