четвер, 08 лютого 2007 16:55

Богатирьова зробила пластичну операцію (ФОТО)

Лідер фракції Партії регіонів 54-річна Раїса Богатирьова після депутатських канікул у парламенті з"явилася омолодженою. Колеги по Верховній Раді кажуть, що вона зробила підтяжку шкіри обличчя й підборіддя. А також ліпосакцію — відкачування жиру зі стегон, живота і сідниць.

Подейкують, що омолоджуватися Богатирьова їздила до Австрії або Швейцарії.

— Рае очень красиво! Видно, что поработал дорогой качественный хирург, — зазначає народний депутат від Блоку Юлії Тимошенко Інга Вершиніна, 39 років. — Но я предпочитаю естественную красоту. Природу не обманешь.

Зміни в зовнішності лідерки фракції "регіоналів" передусім помічають чоловіки. Із самого ранку крутяться біля неї. Цілують руку, щічку або просто обіймають. Сама ж Богатирьова намагається робити якомога менше різких рухів. Вона повільно заходить до сесійної зали, ледь-ледь помітно усміхається. Сідає повільно, спершись на стіл.

У московській пластичній лікарні "Клиника века" кажуть, що в Австрії таке омолодження могло коштувати Раїсі Богатирьовій до $50 тис.

Таке могло коштувати до 50 тисяч доларів

Депутати жартують, що таким чином лідерка фракції готується до чергового з"їзду Партії регіонів, який має відбутися у березні. На ньому будуть обирати нового лідера партії. Поки що "регіонали" називають три кандидатури на цю посаду: Раїсу Богатирьову, Миколу Азарова та Бориса Колеснікова.

Лідерка фракції Партії регіонів не перша з нардепів, хто скористався послугами пластичного хірурга. Подейкують, що пластичну операцію колись робив "нашоукраїнець" Сергій Головатий.

Зараз ви читаєте новину «Богатирьова зробила пластичну операцію (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути