Ексклюзиви
понеділок, 05 листопада 2007 09:08

З"ясувалося, хто не ризикує захворіти раком

Світовий фонд досліджень раку в ході проведеного вивчення зв"язку способу життя з раковими захворюваннями визначив, що навіть людям, які не страждаючою надмірною вагою, слід худнути, якщо вони не хочуть піддавати себе ризику захворювань. Це випливає з результатів дослідження про зв"язок способу життя з раковими захворюваннями, яке провів світовий фонд досліджень раку.

Співробітники фонду вивчили дані 7 тис. досліджень за цією темою, що проводилися впродовж останніх п"яти років.

Фахівці рекомендують дорослим не набирати вагу, уникати напоїв з високим вмістом цукру і алкоголю, а також не вживати в їжу бекон і шинку.

Автори дослідження вважають, що жирові відкладення є ключовим чинником виникнення раку. Проте дві третини всіх випадків захворювання не пов"язано із стилем життя, як випливає з результатів наукових робіт.

Виходячи з цих даних, у людей не так багато шансів вплинути на розвиток хвороби, проте понад 3 млн з 10 млн випадків раку, що діагностуються по всьому світу щороку, можна було б запобігти, якщо дотримуватися рекомендацій лікарів, передає MIGnews.com.

Зараз ви читаєте новину «З"ясувалося, хто не ризикує захворіти раком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути