понеділок, 20 травня 2019 07:10

Зустрінете своє кохання – прогноз астролога на 20 травня

Зустрінете своє кохання – прогноз астролога на 20 травня
20 травня після заходу сонця не варто приймати важливих рішень. Фото: www.dnews.dn.ua

У понеділок, 20 травня, не бажано братися за кілька справ водночас. Можливості уваги і пам'яті будуть обмежені. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Не давайте поспішних обіцянок. Особливо у першій половині дня. Виконати їх ви не зможете. Після заходу сонця не варто приймати важливих рішень. Вони виявляться помилковими", - говорить астролог.

Перш ніж вирушити до магазину, складіть список покупок. За словами астролога, це зекономить вам час та кошти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Схвалили новий український правопис

"Не зациклюйтеся на яскравих упаковках та рекламі. Є ризик придбати красивий непотріб і спустошити гаманець, - каже Максимова. – В особистому житті чекайте на приємні зміни. Зустрінете своє кохання. Заведені у цей день романи будуть яскравими, але швидкоплинними".

Читайте прогноз астролога Олени Максимової для кожного знаку:

Овен

Без грошей ви не залишатиметеся. Не прагніть швидкого заробітку.На коханих сильно впливатиме їхнє оточення. Тож шлях до серця милих варто шукати через їхніх близьких. Самопочуття покращується. Хвороби відступатимуть.

Тілець

Довірте розв'язання своїх фінансових проблем компетентним людям. Ваші зусилля виявляться марними. Випадковості у цей день не буде. Сприймайте збіг обставин як дарунок долі. Перерване спілкування з давніми знайомими варто поновити.

Близнюки

Важко складеться робочий день. Сил на виховання дітей не залишиться. Не нервуйте з приводу цього. Попросіть про допомогу рідних. Активно боріться з сухим кашлем.

Рак

Забудьте про дрібні недоліки своїх партнерів. Придивіться уважніше до їхніх чеснот. Виявляйте турботу про них. Кохані будуть трохи розгублені.

Лев

Це найбільш несприятливий день тижня. Зведіть витрати до мінімуму. Не варто йти до шефа з проханням про підвищення заробітку. Несприятливий день для перших сексуальних контактів.

Діва

Не носіть у гаманці великої суми. Гроші швидко спливатимуть. Свідомо стримуйте бажання придбати ще якусь дрібничку. Об'єктивно оцінити причини особистих невдач ви не зможете. Заважатиме впевненість у власній правоті.

Терези

Очікувані гроші прийдуть вчасно. Не слід купувати офісну техніку та комп'ютери. Є висока вірогідність придбати пошкоджені речі. Не захоплюйтеся романтичним листуванням з незнайомцями. Це безперспективно.

Скорпіон

Виставляти на продаж свої речі не слід. Тримайте у таємниці родинні проблеми. Не давайте оточуючим приводу скористатися вашими слабостями. Розпочніть лікування гаймориту й риніту.

Стрілець

До приходу основного заробітку доведеться ще трохи зачекати. Перегляньте список запланованих покупок. Бажано його суттєво зменшити. Завітайте до сауни. Поплавайте у прохолодній воді басейну. Контраст температур викликатиме відчуття бадьорості та омолодження.

Козеріг

Вам поталанить з цікавими пропозиціями. Але не в азартних іграх. Не перебільшуйте своїх чеснот. Ви подобаєтеся оточуючим і без прикрас. Менше говоріть. Нехай красномовними будуть ваші вчинки.

Водолій

Коштів вистачатиме на все необхідне. Надлишку грошей не буде. Зачекайте з великими покупками. Якість придбаних речей не задовольнятиме вас. Більшість вільного часу віддайте улюбленому захопленню. Та не забудьте і про свої обіцянки коханим.

Риби

В оточенні приємних людей почуватиметеся чудово. Не засиджуйтеся ввечері вдома. Відпочиньте у гарному товаристві. Організм потребуватиме додаткового зволоження. Пийте протягом дня чисту воду.

Зараз ви читаєте новину «Зустрінете своє кохання – прогноз астролога на 20 травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути