середа, 12 червня 2019 19:12

Журналісти розповіли важливі подробиці біографії нового глави СЗР Бухарєва

Журналісти розповіли важливі подробиці біографії нового глави СЗР Бухарєва

У мережі розгорівся скандал, бо призначений глава Служби зовнішньої розвідки України Владислав Бухарєв має медаль ФСБ Росії "За бойову співдружність", однак він сам прояснив ситуацію ще 2014 року.

Про це повідомляє lenta.ua.

Так, Бухарєв пояснив, що його нагородили 2004-го за участь у міжнародній операції із запобігання переправлення великої партії наркотиків із країн Латинської Америки до Європи. За його словами, в операції брали участь представники спецслужб і правоохоронних органів багатьох країн: США, Росії, Європи, Нікарагуа. Під час операції ліквідували низку наркотичних комбінатів, розкрили раніше невідомі засоби доставки і приховування наркотиків, а також арештований лідер наркоугруповання.

Бухарєв фігурує у списку санкцій Російської Федерації.

Із його біографії відомо, що був першим заступник глави СБУ, народним депутатом України.

2007-го обіймав посаду першого заступника голови Державної податкової адміністрації України - начальника податкової міліції. Звільнився в березні 2010 року.

Після цього був помічником народного депутата України Андрія Кожем'якіна, а 1 березня 2014 року в.о. президента України Олександр Турчинов призначив Бухарєва першим заступником глави СБУ - начальником головного управління по боротьбі з корупцією.

У листопаді 2014-го Бухарєв переміг на виборах у мажоритарці в Сумській області і став народним депутатом України. Увійшов до складу фракції "Батьківщина". У Раді є членом Комітету ВРУ з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності та головою підкомітету з питань боротьби з організованою злочинністю. Має орден "За заслуги" II і III ступенів.

Зараз ви читаєте новину «Журналісти розповіли важливі подробиці біографії нового глави СЗР Бухарєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути