Ексклюзиви
вівторок, 15 січня 2008 09:41

Знову погіршується стан здоров"я екс-президента Індонезії Сухарто

Стан 86-річного екс-президента Індонезії Мухамеда Сухарто, який вже дванадцятий день перебуває в госпіталі і кілька разів був на межі смерті через відмову багатьох життєво важливих органів, зокрема серця, легенів, нирок і мозку, знов погіршав, повідомляє у вівторок агентство Ассошиейтед Прес.

За інформацією глави бригади президентських лікарів, які лікують відставного главу держави, Марджо Субіандоно, у Сухарто розвивається сепсис – загальне зараження крові, також є порушення серцебиття.

За словами медиків, зараження крові може призвести до порушення кровообігу і подальшої множинної відмови життєво важливих органів.

Лікарі-реаніматологи роблять усі спроби для запобігання повному зараженню крові Сухарто, але вважають, що надій на одужання Сухарто немає.

Колишній президент Індонезії переніс за останні роки декілька інсультів і страждав від ниркової недостатності.

Мухамед Сухарто перебував при владі в Індонезії 32 роки, аж до травня 1998 року, коли йому довелося залишити свій пост після масових заворушень, повідомляє РИА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Знову погіршується стан здоров"я екс-президента Індонезії Сухарто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути