Ексклюзиви
четвер, 18 вересня 2008 11:04

Знаменита французька актриса знялася в еротичній фотосесії (ФОТО)

У Франції вийшов в світ альбом "ню"-фотографій однієї з найвідоміших і сексуальніших європейських актрис Еммануель Беар. Кінозірка повністю оголилася перед об"єктивом Сильві Ланкренон, штатного фотографа журналу Elle і близької подруги Беар, пише NewsruIsrael.

Слід зазначити, що два роки тому журнал Elle вже публікував "голу фотосесію" актриси. Новий фотоальбом, до якого увійшли знімки Беар, носить назву "Cubalibre". "Це моє тіло, - написала Еммануель Беар в передмові до нього, - я нічого не приховую. Ви можете розглядати його як захочете. Це не декларація свободи, це - крок до свободи". Напередодні виходу альбому в світ журнал Elle опублікував декілька фотографій з книги і інтерв"ю із знаменитою француженкою під заголовком "Те, що вона ніколи ще не розповідала".

У своєму першому фільмі Еммануель знялася в 8 років, в 12 - в другому, "Малята завтрашнього дня". У 1983 році режисер Девід Гамільтон запропонував їй роль у фільмі "Перші бажання", ця картина стала її першим еротичним фільмом. А в 1986 році до Беар, що зіграла у фільмі Клода Беррі "Манон з джерела" роль білявої пастушки, прийшла справжня слава. У цій суперечливій і культовій картині немало сцен за участю голої Еммануель.

Колись Еммануель соромилася свого носа "качечкою" і рудуватого волосся. Сьогодні її називають "жінкою без комплексів, для якої не існує ніяких табу".

Зараз ви читаєте новину «Знаменита французька актриса знялася в еротичній фотосесії (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути