Ексклюзиви
вівторок, 24 червня 2008 08:07

Знайдено 29 пасажирів з порому, що затонув на Філіппінах

Рятувальники знайшли 29 пасажирів порома Princess of Stars, який затонув у суботу поблизу філіппінського острова Сібуян - таким чином, кількість людей, яким вдалося врятуватися збільшилася до 57 людей.

Проте, кількість жертв збільшилася до 20 осіб.

"Двадцять вісім людей було знайдено у рятувальній шлюпці біля берегів провінції Кесон, ще 29 пасажирів змогли дістатися берега вплав. Крім того, загалом знайдено 20 тіл загиблих", - йдеться в повідомленні.

На борту порома, який спочатку сів на мілину, а потім затонув, перебувало 862 людини. Рятувально-пошукова операція, в якій візьме участь і судно ВМС США, що прямує з Японії, продовжується.

У понеділок рятувальники спробують пробратися всередину судна, просвердливши в його корпусі отвори, і провести там пошуки.

За попередніми даними, причиною катастрофи судна водотоннажністю 23 тонни послужив тайфун Феншень, що обрушився на Філіппіни, проте точні обставини інциденту має з"ясувати спеціальна комісія, створена в понеділок за наказом уряду країни, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Знайдено 29 пасажирів з порому, що затонув на Філіппінах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути