вівторок, 02 вересня 2008 13:05

Знайдений любительський ролик за участю Мерлін Монро

Аукціонний будинок Мельбурну Leski Auctions виставив на продаж 2,5-хвилинний любительський кіноролик за участю Мерілін Монро, знятий на 8-міліметрову камеру в 1959 році. Раніше не відомий фахівцям фільм оцінений в 17-25 тисяч доларів. Оригінал і копії ролика будуть продані з молотка 25 вересня 2008 року, повідомляє Reuters.

Кіноролик був знятий офіцером ВМС США, що побував на знімальному майданчику комедії "В джазі тільки дівчата" ("SomeLikeItHot") на запрошення самої Монро. У кадр окрім Монро потрапили актор Тоні Кертіс і режисер Біллі Уайлдер: на плівці відображені зйомки одного з епізодів картини. Любительський ролик перейшов по спадку від моряка до його дочки, що живе в Австралії, яка і виставила фільм на продаж.

Любительський фільм за участю Монро і Кларка Гейбла, зроблений в 1961-му на зйомках "Неприкаяних" ("Misfits"), був проданий з молотка за 60 тисяч доларів.

Зараз ви читаєте новину «Знайдений любительський ролик за участю Мерлін Монро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути