Ексклюзиви
четвер, 14 червня 2007 14:42

Знайдений ключ до чоловічого довголіття

Виявляється, чоловік може значно продовжити своє життя, якщо регулярно займатиметься сексом. У такому разі у нього є шанс значно понизити вірогідність смерті від раптового удару, серцевих захворювань і діабету.

Як показало дослідження, для чоловіка достатньо хоч би раз в тиждень вступати в інтимний зв"язок, щоб на 50% збільшити шанс прожити більше 80 років. Регулярні вправи подібного роду на 50% знижують ризик смерті від інсульту, на 40% від діабету і на 30% від серцевого нападу.

Порівняльний аналіз життя і віку смерті немолодих чоловіків показав, що ті, хто залишився наодинці, частіше вмирають набагато раніше, ніж їх щасливіші побратими. Якщо чоловік залишився без дружини або коханки у віці 65 років, то вірогідність його смерті до 80-го дня народження збільшується на 70%.

Причиною є рівень тестостерона, який робить вплив на весь організм. Що нижчі показники цього гормону в чоловічому організмі, тим вища вірогідність смерті від вищезазначених хвороб (це показало обстеження 800 чоловіків у віці від 50 до 91 року).

А ось для жінок така закономірність не характерна. Більш того, представниць прекрасної половини людства надмірна пристрасть до сексу і підвищений тестостерон в крові можуть привести до проблем ще у відносно юному віці. І створити їм безліч проблем - наприклад, дівчатка з високими показниками даного гормону часто менш красиві, ніж ті, у кого він в нормі, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Знайдений ключ до чоловічого довголіття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути