понеділок, 09 квітня 2007 13:44

Знахарка затоптала свою пацієнтку під час спіритичного сеансу

У Архангельській області при проведенні ритуалу "вигнання бісів" загинула жінка. За фактом спричинення тяжкої шкоди здоров"ю, що призвело по необережності смерть потерпілої, порушена кримінальна справа.

У справі проходить мешканка Архангельську Олександра Лагунова. За повідомленням прес-служби прокуратури Архангельської області, їй пред"явлено звинувачення.

За даними слідства, на початку квітня в квартирі в Соломбальському районі Архангельську було виявлено тіло немолодої жінки, яка померла від травматичного шоку, отриманоговнаслідок множинних переломів грудної клітки.

В ході розслідування встановлено, що "Лагунова запропонувала послуги з "вигнання бісовий" потерпілій. Здійснювала обвинувачена дану процедуру за допомогою стрибків на грудях жінки".

Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла. Відносно Лагунової вибраний запобіжний захід у вигляді взяття під варту, органами слідства їй призначена психіатрична експертиза, повідомляє Новий Регіон.
Зараз ви читаєте новину «Знахарка затоптала свою пацієнтку під час спіритичного сеансу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути