Ексклюзиви
пʼятниця, 25 квітня 2008 15:40

Зйомки фільму про Джеймса Бонда припинені через серію серйозних інцидентів

Зйомки фільму про Джеймса Бонда припинені через серію серйозних інцидентів
Зйомки чергової серії "бондіани", фільму "Квант втіхи", що проходять біля озера Гарда на півночі Італії, були припинені, після ряду інцидентів, через які ледь не загинули водій і два каскадери. По знімальній групі поповзли чутки про прокляття, що витає над картиною, пише The Times.

Нагадаємо, перша пригода трапилася в минулу суботу, коли співробітник компанії Aston Martin Джонатан Данн Фрейзер доставляв на знімальний майданчик спорткар Aston Martin DBS. На звивистій дорозі біля озера він з незрозумілих причин втратив управління і пробив загорожу, після чого машина звалилася у воду.

Другий випадок стався в понеділок, коли під час зйомок епізоду автомобільної погоні постраждав один з каскадерів. В середу стався третій і найсерйозніший інцидент - двоє каскадерів отримали важкі поранення при зйомках епізоду погоні за участю вантажівки і легкової машини. Водій легкового автомобіля зараз знаходиться в критичному стані в одній з лікарень Верони.

Відзначимо, в Італії працювала додаткова знімальна група фільму, ні режисера Марка Фостера, ні Деніела Крейга там не було. Зйомки негайно припинили, а напередодні було ухвалено рішення відкласти їх, щоб поліція мала можливість розслідувати інцидент.

Данн Фрейзер не знає, чому Aston Martin вилетів з дороги. "Я був за кермом, пам"ятаю, що дорога була мокрою, - розповів він. - Їхав я нешвидко. Несподівано машина вилетіла з дороги. А потім я впав в страшенно холодну воду". У цьому місці глибина озера досягає 52 метрів.

Данн Фрейзер говорить, що, мабуть, знепритомнів. Наступне, що він пам"ятає - себе в перевернутій машині на дні озера. За словами чоловіка, він зумів ногою розкрити одну з дверей і виплисти на поверхню. Потім водій був доставлений в лікарню.

Автомобіль Aston Martin вартістю 268 тисяч доларів - одна з шести машин, задіяних в зйомках. Наступного дня планувалося використовувати його для прес-конференції, присвяченій новій частині серіалу про агента 007, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Зйомки фільму про Джеймса Бонда припинені через серію серйозних інцидентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути