вівторок, 28 липня 2020 10:46

"Життя змусило стати на коліна перед мільйонами людей" - мати благає врятувати єдину дитину

11-річна Анна Тодорюк з селища Глибока Чернівецької області перебуває в неврології обласної дитячої клінічної лікарні. Два роки тому в неї виявили хворобу Моя Моя - закупорку судин головного мозку, правобічний геміпорез та симптоматичну епілепсію - високу судомну готовність. Дівчинка перенесла кому, операцію. Потребує післяопераційного обстеження в Стамбулі, яке коштує близько $7 тис. І тричі на рік проходити реабілітацію в Трускавці. Вартість одного курсу становить 25 тис.грн.

Автор: Тетяна Тодорюк
  2 роки тому в Тодорюк виявили хворобу Моя Моя
2 роки тому в Тодорюк виявили хворобу Моя Моя

"Анічка в мене єдина дитина. Я її виховую сама. З чоловіком ми розлучилися, коли Ані був рік. Донечка росла здоровою і здібною. Їй легко давалася англійська. Все почалося 30 березня 2018 року, в неї піднялася висока температура. Через два дні з паралізованою правою стороною впала в кому. Опісля були інсульти з крововиливами в головний мозок. В липні ми були в Охмадиті. В вересні перевели в інститут нейрохірургії Рамаданова. Там сказали, що в Україні життя Анічки не врятують. Вже через місяць ізраїльські лікарі поставили діагноз Моя Моя - закупорку судин головного мозку. Анічку прооперували в Стамбулі. В Трускавці проходимо курси реабілітації. Наступний буде в жовтні. А в січні треба знову їхати на обстеження в Туреччину. В Ані зменшилися судоми. Але її емоційний стан… Сльози навіть посеред ночі… Хоч завжди каже, що все добре. Як важко, коли твоє життя залежить від грошей. Життя змусило мене стати на коліна перед мільйонами людей. Не знала я скільки добрих людей зустрінуться на нашому шляху. Ми познайомилися з тисячами. Я щиро дякую кожному, хто нам допоміг і допомагає. Благаю небайдужих людей допомогти на обстеження і реабілітацію, підтримати нас молитвою", - розповіла Gazeta.ua мати Тетяна Тодорюк.

Автор: Тетяна Тодорюк
  2 роки тому в Тодорюк виявили хворобу Моя Моя
2 роки тому в Тодорюк виявили хворобу Моя Моя

Реквізити для допомоги:

Карта Приватбанку: 5168 7574 0394 5100 або

Ощадбанку: 5167 8030 2934 0549 (Тодорюк Тетяна Василівна).

Зараз ви читаєте новину «"Життя змусило стати на коліна перед мільйонами людей" - мати благає врятувати єдину дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути