понеділок, 18 серпня 2008 09:53

Жителів Куби евакуювали через загрозу шторму

Через наближення тропічного шторму "Фей", жертвами якого вже стали жителі Домініканської республіки і Гаїті, евакуйовано населення східних і центральних районів Куби.

Шторм рухається у напрямку Куби, і синоптики прогнозують його посилення до урагану. Зараз швидкість вітру в центрі "Фей" складає 27 кілометрів на годину. Згідно з прогнозами, шторм обрушиться на Кубу до ранку понеділка, а до вечора досягне південного краю американського штату Флоріда.

Як очікується, "Фей" повинен завдати удару по його території сьогодні увечері або у вівторок вранці. Згідно з даними фахівців з Національного центру по спостереженню за ураганами в Маямі (штат Флоріда), зараз епіцентр циклону знаходиться за 435 киломтери на південний схід від міста Кі-Вест (штат Флоріда).

В суботу губернатор Чарлі Кріст у зв"язку з наближенням шторму "Фей" заявив, що "штату загрожує серйозне стихійне лихо" і оголосив надзвичайний стан, повідомляє Взгляд.

Зараз ви читаєте новину «Жителів Куби евакуювали через загрозу шторму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути