Ексклюзиви
вівторок, 02 вересня 2008 10:06

Жителі Венесуели залишилися без світла

Збої в електропостачанні відбулися практично на всій території Венесуели.

Двічі протягом дня без електроенергії залишалася венесуельська столиця. Зупинка метро і відключення світлофорів призвели до багатогодинних заторів в мегаполісі. Десятки тисяч столичних жителів вимушені були годинами чекати на наземний транспорт, щоб повернутися додому. Метрополітен переривав роботу у всіх великих містах країни.

Для забезпечення правопорядку влада вивела на вулиці додаткові поліцейські наряди і закликали жителів дотримуватися спокою.

За повідомленням президента Національної електричної корпорації Іполіто Іскіердо, збої в подачі електроенергії були викликані стрибком напруги на одній з основних високовольтних ліній електропередач. На думку президента компанії "Електрісідад де Каракас" Хав"єра Альварадо, причиною відключень стало зростання останніми роками споживання електроенергії промисловими підприємствами в умовах застарілої інфраструктури електричної галузі, повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Жителі Венесуели залишилися без світла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути