Ексклюзиви
понеділок, 28 січня 2008 12:58

Житель Великої Британії вижив після страшного удару блискавки в голову (ФОТО)

Можна сказати, що Даррен Мілн народився в сорочці - або, як говорять в його рідній Великій Британії, зі срібною ложкою в роті - йому вдалося вижити після сильного розряду блискавки, яка ударила прямо в голову.

Того дня 41-річний англієць Даррен разом зі своєю дружиною Вікі подорожував по Національному парку Брайс-Каньон в Юті в США і милувався видами каньйону, що відкриваються.

Як пізніше розповів сам Мілн, нічого не підозрюючи, він прогулювався по скелястій місцевості. Раптово подув сильний вітер і з неба посипався град. У наступну мить Даррен почув сильний хрускіт і знепритомнів. У себе він прийшов від криків дружини.

Його дружина Вікі так описала картину, яку вона не забуде до кінця свого життя: "Я побачила лежачого на землі чоловіка, його одяг був порваний, кросівки валялися в декількох метрах від нього... Все було в крові, стояв запах горілої плоті, а волосся на голові було повністю спалене. Я почала кричати від жаху, і тут він прохрипів: "я чую тебе".

Розряд блискавки вдарив в голову Даррена і, пройшовши через все тіло, пішов в землю.

Майка чоловіка розірвалася.

Теж саме відбулося і зі взуттям.

Лікарі, які лікували Даррена, говорять, що він - щасливчик, тому що таких сильних ударів блискавки людський організм витримати не в змозі. "На пам"ять" щасливчикові залишилися жахливі шрами, повідомляє Topnews.

Зараз ви читаєте новину «Житель Великої Британії вижив після страшного удару блискавки в голову (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути