Ексклюзиви
вівторок, 13 листопада 2007 15:12

Житель Підмосков"я через ревнощі убив трьох чоловік

У Підмосков"ї арештований чоловік, обвинувачений в потрійному вбивстві на грунті ревнощів. Він зарізав молоду коханку, що пішла від нього, і розстріляв її батьків.

Винуватцем страшної розправи став 41-річний житель підмосковного Орехово-Зуєва. Зараз він вже узятий під варту і признався в скоєному.

З арештованим Віктором Шилкіним тоді ще 21-річна Олена Денісова зустрілася чотири роки тому. Чоловік був старший за неї на 16 років. Майбутній вбивця буквально переслідував кохану, запрошував додому, а також знайомив з своєю матір"ю.

Обраниця знала, що Шилкін одружений і у нього підростає 7-річна дочка. Але кавалер запевняв, що колишні відчуття у минулому і тепер в його серці лише вона. Незабаром закохані стали жити цивільним шлюбом.

Через два роки почалися проблеми: дівчина пізно поверталася з роботи і Віктор влаштовував скандали з рукоприкладством. "Цей садист через ревнощі бив мою внучку, - плаче бабуся загиблої дівчини Зоя Сергіївна. - За це умовний термін отримав". У результаті дівчина вирішила кинути коханця і повернутися до батьків. Проте Шилкін продовжував її переслідувати і загрожувати.

Того дня сім"я Денисових затіяла прибирання. Коли пролунав дзвінок в двері, відкривати пішла мама Олени 45-річна Марина Миколаївна. Вона побачила красивий букет квітів і, насторожившись, покликала чоловіка Михайла. Разом подружжя відкрило двері і побачило на порозі Шилкіна з букетом квітів і пляшкою коньяку.

Проте розмови не вийшло: батьки веліли чоловікові забиратися, після чого спалахнула сварка. Гість, що розлютився, раптово вихопив з-за пазухи рушницю невстановленої марки і розстріляв батьків своєї коханки. Потім кинувся в кімнату до Олени Денісової і дев"ять разів ударив її ножем. Потім Шилкін випив принесений коньяк, зробив ще по контрольному пострілу в голови своїх жертв, закрив двері і пішов.

Слідчим відділом при прокуратурі міста Орехово-Зуєво відносно Віктора Шилкина збуджена кримінальна справа по статті "вбивство двох і більше осіб", пише газета "Комсомольська правда".

Зараз ви читаєте новину «Житель Підмосков"я через ревнощі убив трьох чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути