Ексклюзиви
понеділок, 07 квітня 2008 19:12

Житель Казані з ревнощів убив і забетонував суперника

Охоронець одного з садових суспільств, 35-річний житель Казані признався у вбивстві приїжджого з Санкт-Петербурга, здійсненому рік тому з ревнощів.

"Підозрюваний у вбивстві затриманий 4 квітня 2008 року, на допиті він признався, що убив приятеля в ході сварки обценьками 3 травня 2007 року, приревнувавши до подруги, і вказав місце - під підлогою в знімній квартирі на вулиці Повстання, де закопав і забетонував труп", - повідомили "Інтерфакс" в прес-службі Московського РУВД Казані в понеділок.

В суботу оперативники розкрили підлогу квартири на першому поверсі житлового будинку, розбили бетон і виявили скелетований труп чоловіка.

"Найближчим часом буде проведена судово-медична експертиза для встановлення причин смерті", - повідомили в прес-службі. В понеділок заведена кримінальна справа по ст. 105 ч.1 (вбивство), підозрюваний арештований.

Як з"ясувалося пізніше, підозрюваний, заховавши труп, разом з подругою відразу виїхав в селище Васильєво під Казанню і жив там, найнявшись охоронцем в садівничому товаристві. Там він і був затриманий, подруга проходить у справі свідком, повідомляє "Газета.Ru".

Зараз ви читаєте новину «Житель Казані з ревнощів убив і забетонував суперника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути