понеділок, 14 квітня 2008 09:46

Житель Італії з"їв бюлетень на виборчій дільниці

Житель південного італійського міста Сорренто, що прийшов на недільні вибори до парламенту Італії, з"їв свій бюлетень на виборчій дільниці.

Отримавши бюлетень, чоловік порвав його на дрібні шматочки і почав їх ковтати прямо на очах працівників дільниці.

Винуватцем інциденту виявився 41-річний Чиро Д"еспозіто (CiroD"esposito), бізнесмен, що займається виробництвом популярного в Італії лікеру "Лімончелло".

За його словами, так само він хотів виразити протест проти "огидливого" положення справ в італійській політиці. "Я знав, що це нічим хорошим не закінчиться, але відчув, що повинен це зробити, - заявив Д"еспозіто журналістам. - Я збентежений. Яке майбутнє ми готуємо своїм дітям? За кого мені голосувати? Треба щось міняти, або ми все зруйнуємо", повідомляє Lenta.

Не дивлячись на те, що знищення виборчого бюлетеня карається в Італії тюремним строком від одного до шести років, поліція не почала затримувати Чиро Д"еспозіто.

Нагадаємо, що дострокові вибори в Палату депутатів і Сенат парламенту Італії проходят в два дні і завершаться в понеділок, 14 квітня в 15:00 за місцевим часом. За даними опитувань громадської думки, найбільші шанси на перемогу мають правоцентристський блок "Народ свободи" Сильвіо Берлусконі і лівоцентристська "Демократична партія" колишнього мера Риму Вальтера Вельтроні, повідомляє AFP.

Зараз ви читаєте новину «Житель Італії з"їв бюлетень на виборчій дільниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути