Ексклюзиви
понеділок, 26 травня 2008 14:43

Житель Флориди продає привидів у пляшках за 20 доларів

Житель Флориди продає привидів у пляшках за 20 доларів
В інтернеті з"явився сайт, де можна замовити бутель з привидами, повідомляють американські ЗМІ. Власник своєрідного бізнесу - житель штату Флоріда Джон Діз - стверджує, що всі привиди були упіймані в різних місцях у США. Діз говорить, що працює з професійними мисливцями за привидами, проте відмовляється повідомити, як саме духів заганяють в пляшки.

"Коли ви йдете в ресторан, ви ж не вимагаєте секретного рецепту від кухаря. Свій товар ми отримуємо з покинутих будівель, машин, готелів, а іноді навіть з кладовищ", - говорить власник магазина приведень. Подарунковий набір з пляшки з привидами і сертифікатом можна придбати за 20 доларів.

Притулком примар в магазині Діза стають пляшки з темного скла з етикеткою, на якій зображено контури привида. До цього додається спеціальний сертифікат і інструкція для покупця, яка свідчить, що рішення розкоркувати пляшку її власник приймає на свій страх і ризик.

"Багато хто вже купив пляшку або дві. Дехто повідомив нам, що розбив або відкрив пляшку - і нічого не сталося, так що ця покупка стала просто хорошим сувеніром і приводом для світської бесіди. Проте були і такі, хто розповів, що відразу після розкоркування пляшки нічого не сталося, проте потім сталі чутні дивні звуки ночами, в деяких будинках почали зникати дрібні речі на зразок ключів від автомобілів, пультів управління телевізорами, несподівано почали відкриватися двері холодильників, а мешканці будівель бачили привидів", - повідомляється на сайті магазина, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Житель Флориди продає привидів у пляшках за 20 доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути